2 4/5
Ha nem indul a Commie Crush játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. szike21
3. irenjano@gmail.com
4. spinger
5. csutika
6. motoroberto
7. viki0608
8. sanci101
9. Törpiram
10. waflo65

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Commie Crush
Játék neve: Commie Crush
Játék kategóriája: (16 +) játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben a játékban egy dzsippel kell végigszáguldnod a dzsungelen! Üss el közben minél több katonát és az értük kapott pénzből vásárolj jobb alkatrészeket kocsidba, hogy ezzel minél messzebbre juthass! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot files.gamezhero.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Commie Crush játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!