1 4/5
Ha nem indul a Naughty Classroom 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. kata_6
6. fakopacs
7. trinityy
8. Pengusz
9. dafne
10. almatom

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Naughty Classroom 2
Játék neve: Naughty Classroom 2
Játék kategóriája: (16 +) játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: hát egy igazi fifikás játék! Az elejében segítek! Kattints és kinyílik az ablak, majd a tanárnő odaszalad, ezután vedd fel az alsó képen a kötelet megjelenik a kis kártyák egyikén, kattints rá majd az egyik gyerekre az a kezébe fogja és kattints rá a mellette ülőre ezután kihúzzák a kötelet a tanárnő leszalad és neki esik a kamerának! :D You-tube-on vannak hozzá videók! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 600
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Naughty Classroom 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!