1 4/5
Ha nem indul a Assassin Jane Doe játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Assassin Jane Doe
Játék neve: Assassin Jane Doe
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: jane egy bérgyilkos hölgy és az online játékban az ő munkáját kell elvégeznünk. Minden munkáról kis ismertetőt kapunk, lényegében megtudjuk, hogy ki a célpont és miként kell végezni vele. A sikeres teljesítés után pedig csak ügyesen el kell menekülnünk. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 650 x 530
A flash játékot onlinejatek.eu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Assassin Jane Doe játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!