1 4/5
Ha nem indul a Bait and Switch játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Bait and Switch
Játék neve: Bait and Switch
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy magányos kukacharcost bedobnak a mély vízbe, a háborús övezetbe és ki kell nyírnia a hullámokban érkező éles fogú, éhes halrajokat, akik ebédelni szeretnének. Ha túl sok hal kerül túl közel, fagyaszd be őket, mérgezd el a vizet, vagy lassíts rajtuk a teknős trükkel, hogy te legyél a jobb. Használd képességeidet stratégaként, vagy elkap a banda miközben feltöltődsz! Fejleszd a fegyvereket és oldj fel képességeket és trükköket, hogy felülkerekedj az állandóan növekvő halraj szörnyeken. Szerezz még több pontot úgy, hogy egy körben nem veszítesz semmit életerődből. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 440
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Bait and Switch játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!