1 3/5
Ha nem indul a Call of Bieber játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Call of Bieber
Játék neve: Call of Bieber
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a Call of Bieber egy vicces lövöldözős játék, amelyben a YouTube videómegosztón egyik napról a másikra híressé (hírhedté) vált sztárocskával Justint Bieberrel indulhatunk akcióba, hogy gyilkos tombolásba kezdjen a zsaruk ellen. A játékot egyébként a CSI Helyszínelők sorozat ihlette... A játék irányítása: Mozgás: A, D, lövés: egér; SPACE (szóköz) a fegyver újratöltése. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 600
A flash játékot www.jatekstart.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Call of Bieber játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!