Creative Kill Chamber

1 4/5
Ha nem indul a Creative Kill Chamber játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Creative Kill Chamber
Játék neve: Creative Kill Chamber
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: kreatív harc a rossz fiúk ellen. Flash játék célja, hogy különböző rafinált eszközökkel juss át az ellenfeleiden! Az első pályán bújj a láda mögé vedd fel a követ vágd a katonához, majd vedd fel a kulcsot és az eszközöket és kész! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 600 x 300
A flash játékot unalomuzo.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Creative Kill Chamber játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!