Dragon Ball Fierce Fighting 1.9

3 4.3/5
Ha nem indul a Dragon Ball Fierce Fighting 1.9 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Dragon Ball Fierce Fighting 1.9
Játék neve: Dragon Ball Fierce Fighting 1.9
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben a játékban kedvenc a híres dragon ball meséből megismert hősök bőrébe bújhatunk és apríthatjuk pályáról pályára az erősebbnél erősebb lényeket. Irányítani a W,A,S,D míg ütni J, ugrani K, speciális kombinációkat pedig a U,I billentyűkkel kell. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot chat.kongregate.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Dragon Ball Fierce Fighting 1.9 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!