1 5/5
Ha nem indul a Earn to Die játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Earn to Die
Játék neve: Earn to Die
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben a zombis autós játékban egy sivatag közepén találod magad! Először csak egy autód van, majd elindulsz a helikopter felé! Azonban út közben rengeteg zombi van melyeket ha eltaposol pénzt kapsz! Azonban ezzel lassulsz és mindig elfogy a benzined! A pénzből vegyél jobb motort benzit fegyvert a kocsira és hajts végig a sivatagon hogy megmenekülj! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 500
A flash játékot armorgames.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Earn to Die játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!