2 4/5
Ha nem indul a Egg Vs Robots játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Egg Vs Robots
Játék neve: Egg Vs Robots
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a játék során egy furgonból kell levadásznod a rakományra utazó vad robotokat. A cél, hogy elérd a pálya végét, azonban ez csak sokszori próbálkozás után lehetséges. Azonban az egyes próbák után plusz fegyvereket és kiegészítőket vehetsz, melyekkel nagyobb pusztítást tudsz végezni az ellenség soraiban. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 600
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Egg Vs Robots játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!