1 4/5
Ha nem indul a Gladiator játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Gladiator
Játék neve: Gladiator
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: lépj be az arénába, bátor harcos és készülj a győzelemre. Nézz szembe a hullámokban érkező ellenséggel és kaszabold le őket kardod merész csapásaival. Használd pajzsodat is! Törj össze ládákat, hogy bónuszokat és erősítőket szerezz, melyek segítenek elpusztítani ellenségeidet. Harc közben fegyvered, páncélzatod és pajzsod javulni fog, ha elég sokáig élsz. Te leszel az utolsó, aki talpon marad ebben a hősies csatában? Harcolj most és megtudhatod! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 990 x 650
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Gladiator játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!