1 4/5
Ha nem indul a Granny Strikes Back játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Granny Strikes Back
Játék neve: Granny Strikes Back
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a történet távol minden lakott helytől, a sűrű erdőben játszódik, ahol az idős nagyanyó lakott. Egy nap egy repülő csészealj zuhant le háza közelében, és nagyanyónak nem volt más választása, mint hogy visszavágjon! FONTOS, hogy én a játékban az egérre valahogy nem tudtam lőni, biztos béna vagyok! Azonban ha a W,A,S,D vel mozogsz, akkor az irány gombokkal tudsz lőni! ;) Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 510
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Granny Strikes Back játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!