Infectonator: Survivors

1 4/5
Ha nem indul a Infectonator: Survivors játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. szike21
3. irenjano@gmail.com
4. spinger
5. csutika
6. motoroberto
7. viki0608
8. sanci101
9. Törpiram
10. waflo65

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Infectonator: Survivors
Játék neve: Infectonator: Survivors
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: vezesd biztonságos helyre a túlélők egy csoportját. Minden tőled telhetőt meg kell tenned a túlélésért, olyanokat, mint például: erőforrások beszerzése, épületek kifosztása és sok egyéb. Ebben a játékban minden döntés számít, mert a halál állandóan kísért és minden játék véletlenszerűen jön létre. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 970 x 620
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Infectonator: Survivors játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!