Kung Fu Panda-Tales of Po

1 4/5
Ha nem indul a Kung Fu Panda-Tales of Po játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Kung Fu Panda-Tales of Po
Játék neve: Kung Fu Panda-Tales of Po
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben a játékban a mesében már megismert pandával kell végig harcolnod az egyes pályákat! A küzdelmek során a Z, X, C valamint a Space billentyűket tudod használni! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 500
A flash játékot www.nick.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Kung Fu Panda-Tales of Po játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!