Metal Slug Zombie Revenge

1 4/5
Ha nem indul a Metal Slug Zombie Revenge játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Metal Slug Zombie Revenge
Játék neve: Metal Slug Zombie Revenge
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a Metal Slug játéksorozat egy újabb darabja ahol a katonák helyett zombikat kell halomra aprítani. Ahogy egyre több zombit pusztítasz el, úgy egyre magasabb szintre jutsz és egyre vadabb fegyvereid lesznek, melyekkel nagyobb tempóban irthatsz. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 400
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Metal Slug Zombie Revenge játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!