2 4.5/5
Ha nem indul a Ninja Slash játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Ninja Slash
Játék neve: Ninja Slash
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ugrálj, kapkodd a fejed, hasíts fel és kaszabolj zombikat, akik elfoglalták ezt az egyébként békés dojót ebben a végtelen szaladgálós játékban. Szerezz kombókkal több pontot és használd az Árnyköpenyt, hogy megvédd magad. Ragadj meg tekercseket, hogy erősítőket kapj, amik segítenek átjutni a zombikon. Gyűjts érméket és tárgyakat, hogy több szereplőt oldj fel. Tucatnyi eredményt érhetsz el, szóval játssz a Ninja Slash játékkal most és kaszabold a zombikat! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 660 x 560
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Ninja Slash játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!