3 4.7/5
Ha nem indul a Quantum Patrol játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Quantum Patrol
Játék neve: Quantum Patrol
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy katasztrofális háború után, mely az egész világon átsöpört, az emberiség új szövetséget kötött. Egyetlen küldetése? A béke és rend fenntartása. Most egy gyanús szindikátus titkon fegyvereket gyárt, hogy erőszakot tegyen mindenen, amiért a szövetség kiáll, valószínűleg a világ különböző memória bankjaiból lopott adatokat használnak fel. Küldetésed végrehajtása érdekében távirányítással kell működtetned egy robotot, hogy kikémleld műveleteiket és megtámadd központjukat, megszerezd az adatokat és elmenekülj a rád várakozó űrhajóval. Vigyázz az aknákkal, lőtornyokkal és őrrobotokkal miközben célod felé haladsz. Fejleszd robotod páncélzatát és fegyverzetét, pajzsait és minden mást, hogy hatékonyabban akadályozza meg, hogy a gonosztevők előállítsák fegyvereiket. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 550
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Quantum Patrol játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!