1 4/5
Ha nem indul a Robot Rage játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Robot Rage
Játék neve: Robot Rage
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a robotok hajnala közeleg. Harcolj más játékosok robotjaival a halálmenet arénában, ahol csak egy nyertes lehet. Szerezz készpénzt és aranyat az ellenség elpusztításával és erősítők gyűjtésével. Építsd fel, alakítsd kedvedre robotod, hogy ő legyen a legnagyobb Robot Rage bajnok. Irányítani a nyíl gombokkal, X Elülső fegyver, C Lőtorony fegyver, V Védelmi fegyver, ctrl Hátsó nézet, 1 2 3 4 gombokkal Használj erősítőket. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 980 x 655
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Robot Rage játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!