Sift Heads Cartels: Act 1

1 4/5
Ha nem indul a Sift Heads Cartels: Act 1 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Sift Heads Cartels: Act 1
Játék neve: Sift Heads Cartels: Act 1
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy újabb Sift Heads játékkal ismerkedhetsz meg, ahol most nem csak a gyilkolás, hanem a logikára is szükséged lesz. A játék azzal kezdődik, hogy Vinnie bajba kerül és egy kocsi csomagtartójában találja magát. Szabadulj ki. Először mikor körbe kell nézned az öngyújtóval lefele nézz és ott találsz majd egy piros ruhadarabot, azt kell felvenni. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 440
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Sift Heads Cartels: Act 1 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!