2 5/5
Ha nem indul a Sift Heads World 5 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. kata_6
6. fakopacs
7. trinityy
8. Pengusz
9. dafne
10. almatom

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Sift Heads World 5
Játék neve: Sift Heads World 5
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: vinnie, Shorty és Kiro az Amazonas legmélyén teljesítenek küldetést! Most a Te feladatod az, hogy a küldetés a Te vezényleteddel teljesüljön! Akció, sok sok vér és izgalom vár rád! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 440
A flash játékot www.siftheads.org flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Sift Heads World 5 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!