1 4/5
Ha nem indul a SuperCyclone játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

SuperCyclone
Játék neve: SuperCyclone
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: te egy elfogó osztályú járőrhajó egyedüli pilótája vagy, akit azért küldtek, hogy megvédje a csillagkapukat a naprendszer külső részeiben. Akadályozd meg, hogy az idegen létformák átlépjék a kapukat, és állítsd meg az érted érkező idegen hordákat. Használd az összes rendelkezésre álló fegyvert, beleértve a hatalmas ciklont, az igen erőteljes fegyvert, amely képes megmenteni a csata hevében. De legyél óvatos: ha túlterheled, a hajód felrobbanhat... Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a SuperCyclone játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!