1 5/5
Ha nem indul a The Last Dinosaurs játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. kata_6
6. trinityy
7. Pengusz
8. dafne
9. fakopacs
10. almatom

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

The Last Dinosaurs
Játék neve: The Last Dinosaurs
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: mi lenne, ha azt mondanám, hogy pár dinó megúszta a kihalást, de a föld alatt kell élniük, míg egy nap nem térhetnek vissza. Vezesd győzelemre forradalmad a gonosz macska birodalom ellen és szabadítsd fel néped! Vásárolj fejlesztéseket, vezesd csapatod és lövöldözz rakétákra kötözött tengeri malacokkal különböző színes állat ellenségekre! Mikor befejezted a játékot, harcolj veszettül a végtelen módban! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 950 x 650
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a The Last Dinosaurs játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!