1 5/5
Ha nem indul a The Last Dinosaurs játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

The Last Dinosaurs
Játék neve: The Last Dinosaurs
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: mi lenne, ha azt mondanám, hogy pár dinó megúszta a kihalást, de a föld alatt kell élniük, míg egy nap nem térhetnek vissza. Vezesd győzelemre forradalmad a gonosz macska birodalom ellen és szabadítsd fel néped! Vásárolj fejlesztéseket, vezesd csapatod és lövöldözz rakétákra kötözött tengeri malacokkal különböző színes állat ellenségekre! Mikor befejezted a játékot, harcolj veszettül a végtelen módban! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 950 x 650
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a The Last Dinosaurs játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!