1 5/5
Ha nem indul a Wolfenstein 3D játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Wolfenstein 3D
Játék neve: Wolfenstein 3D
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a nagy sikerű DOS os lövöldözős játék flash változata. A játék során náci németeket kell aprítanunk pályáról pályára. Ahogy a PC verzióban úgy itt is aktiválható az I,L,M egyszeri lenyomásával a legjobb cheat, mely meggyógyít és a legerősebb fegyvert adja a kezedbe. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 570
A flash játékot www.glenrhodes.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Wolfenstein 3D játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!