Wrath of the Titans - Labyrinth

2 4.5/5
Ha nem indul a Wrath of the Titans - Labyrinth játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Wrath of the Titans - Labyrinth
Játék neve: Wrath of the Titans - Labyrinth
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: fergeteges játékban játszhatjátok végig a nagy sikerű film a A titánok haragjának azon részét, melynek során egy Labirintusban kell helytállniuk a hősöknek! A játék itt is teljes képernyőre rakható, mely jobb hangulatot kölcsönöz a játéknak! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 980 x 600
A flash játékot apps.warnerbros.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Wrath of the Titans - Labyrinth játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!