1 5/5
Ha nem indul a Zombie Big Trouble játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. szike21
3. spinger
4. irenjano@gmail.com
5. csutika
6. motoroberto
7. tunde88
8. viki0608
9. robika
10. NEBITOMI

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Zombie Big Trouble
Játék neve: Zombie Big Trouble
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy remek lövöldözős játék, a régi játékgépek hangulatát idézi, ahol csak pisztolyt kellett ragadni és a játékban a mozgást a pályáról pályára haladást a gép végezte. Lődd szét az összes zombit és juss el a chopperig. Csak fejre célozz, az a leghatásosabb. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 670 x 470
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Zombie Big Trouble játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!