1 4/5
Ha nem indul a Zombie Car Madness játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. trinityy
5. Toth Anita
6. pepeske
7. spinger
8. viki0608
9. tundeemese
10. Pengusz

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Zombie Car Madness
Játék neve: Zombie Car Madness
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: próbáld ki legújabb játékunkat, melyben egy zombikkal teli pályán kell minél messzebbre eljutnunk. A megtett méterek után pénzt kapunk, mellyel újabb és jobb alkatrészeket vehetünk. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 480
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Zombie Car Madness játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!