1 5/5
Ha nem indul a Zombie Fight Club játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Zombie Fight Club
Játék neve: Zombie Fight Club
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ahogy a játék neve is mutatja, Zombi harcosokat kell kiképezned és a ringen belül győzelemre vinned. A nyertes meccsek után új és jobb felszereléseket kapsz, melyekkel a felsőbb ligákban is megállhatod majd a helyed. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 480
A flash játékot www.minijuegosgratis.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Zombie Fight Club játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!