Zombotron 2 Time Machine

1 5/5
Ha nem indul a Zombotron 2 Time Machine játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. Dzurek Helga
2. Bandee
3. László Rezneki
4. arenagumi
5. papasz84
6. krisztofen
7. Sándor-Ödön Katona
8. roody
9. anikosu
10. György Szalai

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Zombotron 2 Time Machine
Játék neve: Zombotron 2 Time Machine
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ne vezessen félre a név, a zombik a Zombotronban kegyetlenebbek és eszesebbek, mint valaha, addig támadnak majd, míg teljesen nem pusztítod el őket. A Zombotron Time Machine újra bevezet a Zombotron világába és lebilincselő történetet és játékot biztosít. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 870 x 620
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Zombotron 2 Time Machine játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!