Zombotron 2 Time Machine

1 5/5
Ha nem indul a Zombotron 2 Time Machine játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. anikosu
2. szajkó zsuzsanna
3. Attila Csizmadi
4. László Rezneki
5. arenagumi
6. silvia
7. Hegedűs Ádám
8. sylvester
9. jonny77
10. Bandee

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Zombotron 2 Time Machine
Játék neve: Zombotron 2 Time Machine
Játék kategóriája: Akció játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ne vezessen félre a név, a zombik a Zombotronban kegyetlenebbek és eszesebbek, mint valaha, addig támadnak majd, míg teljesen nem pusztítod el őket. A Zombotron Time Machine újra bevezet a Zombotron világába és lebilincselő történetet és játékot biztosít. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Ezt a játékot ennyiszer játszották: 1199
Játék felbontása: 870 x 620
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Zombotron 2 Time Machine játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!