Age Of Speed Underworld

3 3.7/5
Ha nem indul a Age Of Speed Underworld játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Age Of Speed Underworld
Játék neve: Age Of Speed Underworld
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: az emberiség túlélése kétségessé vált miután egy aszteroida csapódott a Földbe. A békés bolygót magmáján keresztül megmérgezte és talajában szétáradt egy pusztító elem, melynek neve Testalunium. A Föld tudósai összefogtak és együtt elkészítették a technikailag legfejlettebb járművet a számodra, hogy azzal eljuss a bolygó középpontjába és elpusztítsd az elemet. Az idő elengedhetetlenül fontos, ahogy átszáguldasz a Föld magmájának védelmi vonalain. Erősítők és fejlesztések segítik küldetésed, hogy megmentsd az emberiséget az Age of Speed Underworld játékban. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 530
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Age Of Speed Underworld játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!