Burnin' Rubber: Crash N Burn

1 5/5
Ha nem indul a Burnin' Rubber: Crash N Burn játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. szike21
3. spinger
4. irenjano@gmail.com
5. csutika
6. motoroberto
7. viki0608
8. robika
9. NEBITOMI
10. sanci101

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Burnin' Rubber: Crash N Burn
Játék neve: Burnin' Rubber: Crash N Burn
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: itt a Burnin' Rubber sorozat újabb darabja, melyben szebb grafikával és még tutibb kocsikkal száguldozhatunk városon belül és kívül. A játék során küldetéseket kapunk melyeket teljesíteni kell. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot www.shockwave3d.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Burnin' Rubber: Crash N Burn játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!