Crash Drive 2: Christmas

4 4.8/5
Ha nem indul a Crash Drive 2: Christmas játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!

Flash játék infó

Crash Drive 2: Christmas
Játék neve: Crash Drive 2: Christmas
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a Crash Drive második részében karácsonyi körülmények között zúzhatunk. Hajtsd végre feladatokat és a kapott pénzből fejleszd vagy cseréld le járműved akár egy kamionra. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Crash Drive 2: Christmas játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!