Formula Cartoon All Stars

3 4/5
Ha nem indul a Formula Cartoon All Stars játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. szike21
3. tunde88
4. spinger
5. irenjano@gmail.com
6. motoroberto
7. viki0608
8. csutika
9. k_andike
10. Törpiram

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Formula Cartoon All Stars
Játék neve: Formula Cartoon All Stars
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: próbáld ki ezt a remek autós játékot, melyben mesefigurákkal versenyezni a végső győzelemért. A játék során a versenyzőket felülről látjuk. A játékot egérrel kell irányítani. Egyenlőre úgy vettem észre, hogy ha restartoljuk a játékot, utána nem indul el a kocsi. Ezért érdemes az egész játékot frissíteni. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Formula Cartoon All Stars játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!