GT Skills - Gran Turismo for PSP

1 5/5
Ha nem indul a GT Skills - Gran Turismo for PSP játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

GT Skills - Gran Turismo for PSP
Játék neve: GT Skills - Gran Turismo for PSP
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ez egy igazán összetett játék, melyben megcsillogtathatod azt hogy mit is tudsz az autókról és egyszerre arról, hogy mennyire vagy ügyes. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 550 x 400
A flash játékot eu.gran-turismo.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a GT Skills - Gran Turismo for PSP játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!