Mobil 1 Racing Academy

2 5/5
Ha nem indul a Mobil 1 Racing Academy játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. Dzurek Helga
2. Bandee
3. László Rezneki
4. arenagumi
5. papasz84
6. krisztofen
7. Sándor-Ödön Katona
8. roody
9. anikosu
10. György Szalai

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Mobil 1 Racing Academy
Játék neve: Mobil 1 Racing Academy
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy remek gokartos játék, melyben akár Jenson Buttont is választhatod mentorodnak. Videó beszédében ellát a legjobb tanácsokkal ahhoz, hogy a leggyorsabb lehess a pályán. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot www.mobil1racingacademy.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Mobil 1 Racing Academy játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!