Monster Truck Demolisher

1 4/5
Ha nem indul a Monster Truck Demolisher játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. szajkó zsuzsanna
2. silvia
3. Hani9
4. kzichy
5. jonny77
6. sylvester
7. Attila Csizmadi
8. Ferenc Kiss
9. alexa23
10. torokneicu@gmail.com

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Monster Truck Demolisher
Játék neve: Monster Truck Demolisher
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy újabb Monster Truck játék, melyben a megszokotthoz hasonlóan anélkül a célba érned, hogy fejre állnál. Az extrát itt az adja, hogy amin átmész az porrá törik, vagy felrobban. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Ezt a játékot ennyiszer játszották: 1053
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot www8.agame.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Monster Truck Demolisher játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!