1 5/5
Ha nem indul a On The Run 3 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

On The Run 3
Játék neve: On The Run 3
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: gyors kocsik! Robbanékony akció! Ez az ON THE RUN! Pattanj be és száguldj! A zsaruk a nyomodban vannak - juss el a következő ellenőrző pontig, mielőtt kifutsz az időből! Villantsd meg, milyen jó sofőr vagy: kapd el a többi autó légörvényét, hogy még gyorsabb lehess, hozz létre kombót szuper sebességért! Vágj szabad utat magadnak: gyűjts gyorsítókat, hogy elkerüld a pusztító utat a forgalomban! Hajts stílusosan: saját stílusodban! Válassz autót hatalmas flottából, majd fejlessz, hogy még gyorsabb és erősebb lehess. Figyeld a szállító kamionokat, hogy különleges járművet szerezhess! Bírod a nagykerekűeket? Itt olyan is van. Inkább tankot vezetnél? Nem probléma. Esetleg harci gépekkel? Olyan is van és sok más! Mire vársz? Szállj be, lépj a gázra és induljon az On The Run! TULAJDONSÁGOK Térj ki, törj és ütközz, hogy továbbhaladhass az utcákon! Versenyezz egzotikus helyszíneken, kerüld a rendőrséget és a helikoptereket! Szerezz pusztító erősítőket: gyorsítók, tűzoltó kocsik, repülők és tankok! Fejlessz és oldj fel jobb és gyorsabb autókat! Legyél jobb barátaidnál és törj a globális ranglista élére! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 970 x 645
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a On The Run 3 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!