1 4/5
Ha nem indul a RC Laser Warrior játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

RC Laser Warrior
Játék neve: RC Laser Warrior
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben az autós játékban pici távirányítós autókkal száguldhatunk a győzelem felé. A játék során több módból választhatunk, mely így számtalan érdekes pályával fog szolgálni. A játék külön pikantériája, hogy a kocsik a pályán elhelyezett fegyverekkel az előttük haladót megtorpedózhatják, mellyel jelentős hátrányt szerez az ellenfél. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 730 x 800
A flash játékot www.shockwave.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a RC Laser Warrior játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!