Renault Trucks Racing

1 5/5
Ha nem indul a Renault Trucks Racing játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Renault Trucks Racing
Játék neve: Renault Trucks Racing
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: remek kamionos versenyzős játék melyben akár csak tesztelhetünk is a jobb köridők elérése érdekében, vagy futhatunk futamokat gépi versenyzők ellen. Azonban ha nagyobb ambícióink vannak akkor akár bajnokságban is indulhatunk. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 540
A flash játékot static.jatek7.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Renault Trucks Racing játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!