1 5/5
Ha nem indul a Supercar Showdown játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Supercar Showdown
Játék neve: Supercar Showdown
Játék kategóriája: Autós játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: pörgesd fel a motort és készülj egy szuper kocsi bemutatóra! Ez a ranglistás verseny játék telis-tele van gyors autókkal, különféle pályákkal, számos fejlesztéssel és rengeteg lehetőséggel, hogy bebizonyítsd, hogy te vagy a verseny ásza. A pályák egyre nehezednek, veszélyes falakkal, pusztító golyókkal, lézer célpontokkal és sok egyébbel! Nem elég a leggyorsabbnak lenni a versenyben - használni kell az eszed és ügyességed, hogy kikerüld az ütközést és ne légy egy lángoló tűzcsóva. A következő pályát úgy oldhatod fel, ha versenyben benne vagy a legjobb 3-ban. Bónusz pénzt szerezhetsz, ha te vagy az első az ellenőrző pontokon és különleges díjat kapsz, ha te jutsz a célba elsőnek. Egyéb funkciók: - Versenyezz más játékosok szellem járművével - Oldj fel új autókat, mind másféle sebességgel, kormányzással és erővel - Testre szabhatod szuper autód külsejét és frissítheted statisztikáit - Jelentkezz be Miniclip fiókoddal a statisztikák és díjak elmentéséhez Indítsd be a motort és versenyezz most! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Supercar Showdown játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!