1 3/5
Ha nem indul a Tap Heroes játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Tap Heroes
Játék neve: Tap Heroes
Játék kategóriája: Kaland játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: koppints végig utad során erdőkön, sivatagokon, barlangokban, dzsungeleken, mocsarakon és sok más tájon, ahogy egyre erősebbé válsz és egyre keményebb ellenfelekkel és teremtményekkel kell szembenézned. Győzz le főnököket, hogy új területekre utazhass és új hősöket toborozhass, akik csatlakoznak hozzád kalandjaid során. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 520
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Tap Heroes játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!