16 4.3/5
Ha nem indul a Goodgame Big Farm játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Goodgame Big Farm
Játék neve: Goodgame Big Farm
Játék kategóriája: Lányos játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: legújabb farmos játékunkban megcsillogtathatod üzleti képességeidet, mivel George bácsi rád hagyott egy egész farmot. A baj csak az hogy eléggé lelakott. Nincs más feladatod, mint újra virágzóvá tenni a nagy múltú birtokot. Ha több információt szeretnél meg tudni a játékról, akkor látogass el Bigfarm fórum oldalára. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 880 x 630
A flash játékot bigfarm.goodgamestudios.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Goodgame Big Farm játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!