1 4/5
Ha nem indul a Island Tribe 2 Online játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Island Tribe 2 Online
Játék neve: Island Tribe 2 Online
Játék kategóriája: Lányos játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: valahol a végtelen óceán közepén volt egy gyönyörű tájairól és kedves lakóiról nevezetes kis sziget. A legújabb játékban, az Island Tribe-ban a sziget lakói élvezték csendes és nyugalmas életüket, míg egy meleg nyári napon a szigeten szunnyadó vulkán fel nem ébredt. A forró láva végigsöpört a szigeten, és mindent elpusztított, ami az útjába került. A lakók nem tehettek mást, mint hogy fogták a gyerekeiket, és elfutottak a láva elől. Segíts nekik elérni a csónakokhoz, mielőtt a láva be nem teríti az egész szigetet! Próbáld ki ezt a lélegzetelállító időgazdálkodási játékot! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot ogh-www.gamehouse.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Island Tribe 2 Online játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!