My Kingdom For The Princess

1 5/5
Ha nem indul a My Kingdom For The Princess játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

My Kingdom For The Princess
Játék neve: My Kingdom For The Princess
Játék kategóriája: Lányos játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: my Kingdom For The Princess legelső része, melyben egy kis paraszttal kell az út szélén lévő nyersanyagokat összeszedni, majd a nyersanyagokból megjavítani, az utakat hidakat! A végső cél, hogy az út megépüljön a pálya másik végéig! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 500 x 375
A flash játékot static.jatek7.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a My Kingdom For The Princess játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!