My Kingdom For The Princess

1 5/5
Ha nem indul a My Kingdom For The Princess játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

My Kingdom For The Princess
Játék neve: My Kingdom For The Princess
Játék kategóriája: Lányos játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: my Kingdom For The Princess legelső része, melyben egy kis paraszttal kell az út szélén lévő nyersanyagokat összeszedni, majd a nyersanyagokból megjavítani, az utakat hidakat! A végső cél, hogy az út megépüljön a pálya másik végéig! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 500 x 375
A flash játékot static.jatek7.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a My Kingdom For The Princess játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!