Time Machine: Stone Age Cooking

1 3/5
Ha nem indul a Time Machine: Stone Age Cooking játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Time Machine: Stone Age Cooking
Játék neve: Time Machine: Stone Age Cooking
Játék kategóriája: Lányos játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: szolgáld ki a kőkori embereket a jövő technikájának segítségével! Kattints a kiválasztott ételre, ekkor magától az elkészítés helyére ugrik, majd ha kész katt az ételre és vonszold a megfelelő ember buborékjába! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 420
A flash játékot www8.agame.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Time Machine: Stone Age Cooking játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!