1 5/5
Ha nem indul a Youda Farmer játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Youda Farmer
Játék neve: Youda Farmer
Játék kategóriája: Lányos játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: gy hatalmas farm gazdája vagy! A szomszédos falu csak a te terményeidből él, ezért szállíts nekik pontosan és gyorsan! Minél elégedettebbek veled a falubeliek, annál több pénzt fogsz keresni, és fejlesztheted a farmot! Egérrel: 1. Kattints a megrendelésre (Order). Odajutsz a termény földjére. 2. Tedd a ládákba a terményt. Az autó odamegy és rákerülnek a ládák. 3. Kattints a pipával jelzett kész megrendelésre. 4. Amint minden láda az autón van, egy listán látod, mit és mennyit szállítasz. Az autó bemegy a faluba. 5. Oszd szét a terményt a megrendelők között és gyűjtsd be a pénzt. 6. Ha van elég pénzed, fejlesztheted a farmot, de emiatt többféle rendelésed lesz. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 600
A flash játékot www8.agame.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Youda Farmer játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!