1 5/5
Ha nem indul a 2048 Game játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

2048 Game
Játék neve: 2048 Game
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a böngészős játékok új királya a 2048, amit lehetetlen abbahagyni. Gabriele Cirulli logikai mókája mindenkit azonnal magába szippant, de ha valaki csalni akar, annak is tudunk segíteni. A játék lényege, hogy egy 4x4-es négyzetben kell a számokat úgy tologatni, hogy a 2 hatványai végül 2048-at adjanak ki. Az egész hálót mozgatjuk négy irányba, a mozgatásokkal az azonos értékek összecsúsznak és összeadódnak. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 0 x 900
A flash játékot gabrielecirulli.github.io flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a 2048 Game játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!