1 4/5
Ha nem indul a 4444 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. trinityy
5. kata_6
6. sandireka
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

4444
Játék neve: 4444
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a 4444 egy olyan fejtörő játék, melyben négyzetekben lévő négyzetek vannak. Egyeztesd egymással a színes lapokat négyesével és hozd létre a legnagyobb négyzeteket egy színből az egyes szintek végrehajtásához. A csillagos lapok bármely színnel egyeznek, amivel egy egységbe helyezik, de vigyázz a szivárványos lapokkal! Színt váltanak, mielőtt a helyükre kerülnek és óvatosan kell használni őket. Csak bizonyos számú lépésre van lehetőség az egyes szintek elvégzésére, ezért tartsd a szemed a következő lapon és gondold át, hová helyezed a lapod. Játssz most és kezd el létrehozni négyzeteidet! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a 4444 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!