5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő

2 5/5
Ha nem indul a 5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő
Játék neve: 5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: "Hívj ki mindenkit a világon a Five In A Row klasszikus játékában! Five in a row az egész világon népszerű, több néven is ismerik: Ötödölő, Gomoku, 五目並べ, 五子棋, 오목 és Luffarschack. Az eredeti neve Gomoku, avagy 五目並べ, és Japánból származik. A játék Kínában is közkedvelt, ahol wu zi qinak, avagy 五子棋-nak nevezik. Koreában Omoknak, avagy 오목-nak nevezik. Ugyanarról a játékról van szó, amelynek egyszerű a szabálya: legyen 5 köved egy sorban." Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 650 x 550
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a 5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!