5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő

2 5/5
Ha nem indul a 5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő
Játék neve: 5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: "Hívj ki mindenkit a világon a Five In A Row klasszikus játékában! Five in a row az egész világon népszerű, több néven is ismerik: Ötödölő, Gomoku, 五目並べ, 五子棋, 오목 és Luffarschack. Az eredeti neve Gomoku, avagy 五目並べ, és Japánból származik. A játék Kínában is közkedvelt, ahol wu zi qinak, avagy 五子棋-nak nevezik. Koreában Omoknak, avagy 오목-nak nevezik. Ugyanarról a játékról van szó, amelynek egyszerű a szabálya: legyen 5 köved egy sorban." Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 650 x 550
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a 5 in a Row Gomoku-Online Ötödölő játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!