Amigo Pancho 2: New York Party

1 5/5
Ha nem indul a Amigo Pancho 2: New York Party játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Amigo Pancho 2: New York Party
Játék neve: Amigo Pancho 2: New York Party
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy újabb lehetetlen küldetésre vállalkozott Amigo Pancho! Azonban most nem a Mexikó ban, hanem New York épületei között kell egyre feljebb jutnia! Segíts neki ebben! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot www8.agame.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Amigo Pancho 2: New York Party játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!