1 4/5
Ha nem indul a Armor Picross játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Armor Picross
Játék neve: Armor Picross
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a "nomogramos aknakereső" lényege: a tábla oldalán megadott számok mutatják az adott sorban (oszlopban) közvetlen egymás mellé rakott aknákból álló (egymástól legalább egy üres hellyel elválasztott) aknacsoportok elemszámát. Eleinte elég nehéznek tűnhet, de ha az ember rájön a nyitjára, már könnyebb és élvezetesebb lesz. Az utolsó pályák már hosszúak és komplexek, érdemes a fokozatosságra törekedni. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 550 x 400
A flash játékot uploads.ungrounded.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Armor Picross játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!