2 5/5
Ha nem indul a Cruiser játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Cruiser
Játék neve: Cruiser
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: remek torpedó játék, melyben a cél az ellenfél flottájának elsüllyesztése. A játék során az ellenfél területére adhatnak le felváltva lövéseket a játékosok. Ha a lövés nem talált, akkor egy szürke színű négyzet jelenik meg az adott pozíción. Ha talált, akkor egy lángoló négyzet. Ez azt jelzi, hogy egy ellenséges hajó egy darabja az adott mezőn van. Ilyenkor érdemes a szomszédos mezőket is végig-lőni, hogy a fennmaradó darabokat is eltaláljuk. Ha egy hajó minden darabját eltaláltuk, akkor az megjelenik és átszíneződik, jelezve, hogy azt a hajót már kilőttük, valamint a hajó körüli mezőket megjelöli a program, jelezve, hogy azokra a mezőkre már nem érdemes lőni, hiszen a hajók nem érinthetik egymást. A játék nyertese az, aki előbb lövi ki az ellenfél összes hajóját. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 650 x 450
A flash játékot files.gamezhero.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Cruiser játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!